Uitzicht op de camping, vanaf de heuvels

De Morvan is een uitgestrekt natuurgebied met boeiende flora en fauna. Daar vind je ongekende rust, ruimte en natuur! Hier kun je lekker ver weg wandelen. Pak de benenwagen, nordickstokken of de ATB-/renfiets. Het landschap is glooiend en hier en daar heuvelachtig met soms pittige klimmetjes! Je loopt zo weg van "Le Papillon" met een vijftal wandelroutes, variërend van 4 tot 12 kilometer.
Basiliek van Autun
Autun is een prachtige stad, gezellige terrassen, musea, een meer, diverse supers, restaurants, allerlei winkeltjes en tweemaal per week een markt. Even doorlopen (stevig aanpoten bergop!) naar de geweldige kathedraal! Indrukwekkend!

In de directe omgeving liggen twee grote meren Lac des Settons en Lac de Pannecière (wandelen, vissen, waterfietsen). Dit laatstgenoemde meer is overigens het spaarbekken voor drinkwater van Parijs. In de regio zijn diverse maneges, waar je met of zonder begeleiding een paard kunt huren.
Tempel van de Mille Boedha's
In Charbonat (Boulaye)gaan we naar de tempel van de mille Boeddha’s. Zoek de Kelten op in het museum bij Bibracte in de buurt van St. Leger sous Beuvray! Nog dagelijks zijn hier opgravingen te zien!
In het hoogseizoen tot in de verre omtrek allerlei activiteiten met muziek, cultuur en folklore.

Wij zorgen tijdig voor foldermateriaal. U kunt natuurlijk ook zelf de VVV opzoeken in Autun.

Bij thuiskomst op “Le Papillon” zorgen wij voor een hartelijk onthaal…

Een prettige zit, een belle vue, een goed gevoel!

Tempel van de Mille Boedha's Tempel van de Mille Boedha's Tempel van de Mille Boedha's

zomer
vrijheid
herfst